Tietosuojalauseke

ExoSpecialilla yksi tärkeimmistä prioriteeteistamme on vierailijoidemme yksityisyys. Tämä tietosuojakäytäntöasiakirja sisältää tietoja, joita ExoSpecial kerää ja tallentaa, ja kuinka käytämme niitä. Jos sinulla on kysyttävää, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.

Tämä tietosuojakäytäntö koskee vain online-toimintaamme ja koskee verkkosivustomme vierailijoita ExoSpecialin jakamien ja/tai keräämien tietojen osalta. Tätä käytäntöä ei sovelleta tietoihin, jotka on kerätty offline-tilassa tai muiden kanavien kuin tämän verkkosivuston kautta.

Suostumus

Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt täten tietosuojakäytäntömme ja hyväksymme sen ehdot.

Keräämämme tiedot

Pyydämme erittäin harvoin käyttäjiltä henkilökohtaisia ​​tietoja. Kuitenkin, kun teemme niin, henkilötiedot, jotka sinua pyydetään antamaan, ja syyt, miksi sinua pyydetään antamaan ne, tehdään sinulle selväksi, kun pyydämme sinua antamaan henkilötietosi.

Jos otat meihin yhteyttä suoraan, saatamme saada sinusta lisätietoja, kuten nimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi, viestisi ja / tai liitetiedostot, jotka voit lähettää meille, ja kaikki muut tiedot, jotka voit valita antamasi.

Kuinka käytämme tietosi

Käytämme kerättyjä tietoja eri tavoilla, mukaan lukien:

  • Tarjoa, ylläpidä ja ylläpidä verkkosivustoamme
  • Paranna, räätälöi ja laajenna verkkosivustoamme
  • Ymmärrä ja analysoi miten käytät verkkosivustoamme
  • Kehitä uusia tuotteita, palveluita, ominaisuuksia ja toimintoja
  • Kommunikoi kanssasi joko suoraan tai kumppanimme kautta
  • Lähetä sinulle sähköposteja, tekstiviestejä tai fyysistä postia
  • Etsi ja estä verkkosivustomme vilpillinen tai laiton käyttö
Lokitiedostot

ExoSpecial noudattaa vakiomenettelyä lokitiedostojen käytössä. Nämä tiedostot kirjaavat kävijöitä, kun he vierailevat verkkosivustoilla. Kaikki hosting-yritykset tekevät tämän ja osan hosting-palvelujen analytiikkaa. Lokitiedostojen keräämiä tietoja ovat IP-osoitteet, selaimen tyyppi, Internet-palveluntarjoaja (ISP), päivämäärä- ja aikaleima, viittaus-/poistumissivut ja mahdollisesti napsautusten määrä. Näitä ei ole linkitetty mihinkään henkilökohtaisesti tunnistettavissa olevaan tietoon. Tietojen tarkoitus on analysoida trendejä ja optimoida sivustoa.

Evästeet ja verkkojäljitteet

Kuten mikä tahansa muu verkkosivusto, ExoSpecial käyttää "evästeitä". Emme pyydä suostumustasi evästeiden käyttöön. Näitä evästeitä käytetään tallentamaan tietoja, mukaan lukien vierailijoiden mieltymykset ja verkkosivuston sivut, joilla vierailija on käynyt tai vieraili. Tietoja käytetään optimoimaan käyttäjien käyttökokemusta mukauttamalla verkkosivumme sisältöä vierailijoiden selaintyypin ja/tai muiden tietojen perusteella.

Mainoskumppanimme

Käytämme mainontaa ExoSpecialin tulouttamiseen. Jotkut sivustomme mainostajat voivat käyttää evästeitä ja jäljitteitä. Jokaisella mainoskumppanillamme on oma tietosuojakäytäntönsä käyttäjätietoja koskeville käytännöilleen.

Mainontakumppanien tietosuojakäytännöt

Kolmannen osapuolen mainospalvelimet, mainosverkostot ja tytäryhtiömarkkinointialustat käyttävät teknologioita, kuten evästeitä, JavaScriptiä tai verkkojäljitteitä, joita käytetään vastaavissa mainoksissaan ja ExoSpecialissa näkyvissä linkeissä, jotka lähetetään suoraan käyttäjien selaimeen. He saavat automaattisesti IP-osoitteesi, kun tämä tapahtuu. Näitä tekniikoita käytetään heidän mainoskampanjoidensa tehokkuuden mittaamiseen ja/tai vierailemillasi verkkosivustoilla näkemäsi mainossisällön personointiin.

Huomaa, että ExoSpecialilla ei ole pääsyä tai hallintaa näihin evästeisiin, joita kolmannen osapuolen mainostajat käyttävät.

Kolmannen osapuolen Tietosuojakäytännöt

ExoSpecialin tietosuojakäytäntö ei koske muita mainostajia tai verkkosivustoja. Suosittelemme siis tutustumaan näiden kolmansien osapuolten verkkosivustojen tietosuojakäytäntöihin saadaksesi tarkempia tietoja. Se voi sisältää heidän käytäntöjään ja ohjeita siitä, kuinka tietyt vaihtoehdot poistetaan käytöstä.

CCPA: n tietosuojaoikeudet (älä myy henkilökohtaisia ​​tietojani)

CCPA: n nojalla Kalifornian kuluttajilla on muun muassa oikeus:

Pyytää, että kuluttajan henkilötietoja keräävä yritys paljastaa henkilötietojen luokat ja tietyt osat, joita yritys on kerännyt kuluttajista. Pyydä yritystä poistamaan kaikki yrityksen keräämät kuluttajaa koskevat henkilötiedot. Vaadi, että kuluttajan henkilötietoja myyvä yritys ei myy kuluttajan henkilötietoja.

Jos teet pyynnön, meillä on kuukausi aikaa vastata sinulle. Jos haluat käyttää jotakin näistä oikeuksista, ota meihin yhteyttä.

Lasten tiedot

Toinen osa prioriteettiamme on lasten suojan lisääminen Internetiä käytettäessä. Kannustamme vanhempia ja huoltajia tarkkailemaan, osallistumaan ja/tai seuraamaan ja ohjaamaan heidän verkkotoimintaansa. ExoSpecial ei tietoisesti kerää henkilökohtaisia ​​tunnistetietoja alle 13-vuotiailta lapsilta. Jos uskot lapsesi antaneen tällaisia ​​tietoja verkkosivustollamme, kehotamme sinua ottamaan meihin yhteyttä välittömästi ja teemme parhaamme poistaaksemme tiedot viipymättä. tällaisia ​​tietoja rekisteristämme.

Kontaktoi

Jos sinulla on kysyttävää tästä käytännöstä tai tietosuojakäytännöistämme, ota yhteyttä privacy@exospecial.com milloin vain.